مقاله اندازه گیری و تعیین آرومای موجود در پنیر با استفاده ازSPMEدر GC/MS در word

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 مقاله اندازه گیری و تعیین آرومای موجود در پنیر با استفاده ازSPMEدر GC/MS در word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری و تعیین آرومای موجود در پنیر با استفاده ازSPMEدر GC/MS در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اندازه گیری و تعیین آرومای موجود در پنیر با استفاده ازSPMEدر GC/MS در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری و تعیین آرومای موجود در پنیر با استفاده ازSPMEدر GC/MS در word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
بهاره شهیدی – دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا
وحید جمالی ماربینی – دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

چکیده:
این مقاله مروری کاربرد SPME- GC/MS در تعیین آرومای موجود در پنیر می باشد. با توجه به اهمیت آروما در پنیر، روش های دقیق و حساس مختلفی جهت تعیین آنها به کار گرفته شده است که در این بین روش SPME- GC/MS یکی از حساس ترین و دقیق ترین روش هاست که با سرعت بالایی انجام می گیرد و دارای کارایی بیشتری نسبت به روش های دیگر می باشد. در این تحقیق، روش کار دستگاه SPME-GC/MS برای تعیین آرومای پنیر بررسی می گردد. در این روش یک گرم از نمونه را وزن نموده، به ویال های 20 میلی لیتری دارای درب مقاوم در برابر عبور گاز قرار می گیرد، پس از طی این زمان فیبر میکرو استخراج فاز جامد (SPME) با مشخصات: Fibre carboxenTM / polydimethyl Siloxane 85m با دمای 50C در زمان 20 دقیقه در داخل نمونه قرار داده تا گازهای متساعد شده در قسمت فوقانی نمونه جذب آن گردد. سپس فیبر دستگاه کاروماتوگرافی گازی قرار گیرد سپس فیبر SPME وارد قسمت تزریق گاه دستگاه GC/MS با لوله مویین ( 30m × 032mm × 05 m) و گاز حامل هلیوم شده و طی مدت زمان کوتاهی با رسم منحنی کروماتوگرافی ترکیبات آلدئیدی، اسیدی، کتونی، استری، الکلی اندازه گیری می شوند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید